Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Καλώς ήρθατε στο δικτυακό τόπο ΜΑΜΟΥΛΗΣ K. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1994, στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών αυτοκινήτων. Ως συνεχιστές της επιχείρησης με ανταλλακτικά επαγγελματικών οχημάτων (φορτηγών και λεωφορείων) που δημιούργησε ο πατέρας μου Μαμουλης Δημήτριος, μηχανικός με 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο, από το 2000 διαθέτουμε και ανταλλακτικά επιβατικών αυτοκινήτων.

Διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή προϊόντων επώνυμων κατασκευαστών επαγγελματικών αυτοκινήτων όπως: Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Scania, DAF και άλλων. Όπως και για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα.

Επίσης διαθέτουμε ανταλλακτικά για βιομηχανική χρήση ιμάντες, ρουλεμάν, τσιμούχες και βίδες.

Τα προϊόντα μας αφορούν after market και γνήσια ανταλλακτικά.

Στόχος της Εταιρείας:

Βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία και την πολύχρονη πείρα μας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα στοχεύοντας πάντα στην ικανοποίηση των συνεργατών – πελατών μας.

Στην προσπάθεια μας αυτή να κάνουμε βήματα μπροστά και να είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους συνεργάτες – πελάτες μας ξεκινήσαμε την λειτουργία του νέου διαδικτυακού μας καταστήματος (E-shop). Το οποίο κάθε μέρα θα εμπλουτίζεται με νέα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων & υπηρεσιών με συνέπεια και υπευθυνότητα προς τους συνεργάτες – πελάτες μας.