ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε τους παρακάτω τρόπους παραλαβής της παραγγελίας σας:

Αποστολή ανταλλακτικών με courier

Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω του δικτύου TNT Courier στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.  Η αποστολή γίνετε αυθημερόν για παραγγελίες οι οποίες έχουν γνωστοποιηθεί στην MAMOULIS.GR μέχρι της 13:00 το αργότερο. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή των ανταλλακτικών με TNT Courier είναι 5,00 ευρώ για έως 2 κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό 2,00 ευρώ. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν και τον νόμιμο ΦΠΑ.

Αποστολή ανταλλακτικών με μεταφορική εταιρεία

Η αποστολή των ανταλλακτικών γίνεται μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών. Η παραλαβή των ανταλλακτικών της παραγγελίας σας γίνεται από τις αποθήκες των εταιριών αυτών, για τις διευθύνσεις των οποίων θα ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ή στο email σας. Η αποστολή γίνετε εντός δυο (3) εργάσιμων ημερών. Το κόστος των μεταφορικών για αποστολή των ανταλλακτικών με μεταφορική εταιρεία είναι κατόπιν συννενόησης.

Δωρεάν Μεταφορικά

Για αγορές ανταλλακτικών άνω των διακοσίων (200,00) ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τις αποθήκες των μεταφορικών εταιρειών στις πρωτεύουσες των νομών αποστολής.
Σε περίπτωση χρήσης των δωρεάν μεταφορικών η MAMOULIS.GR θα επιλέξει την οικονομικότερη μεταφορική λύση για να σας παραδοθούν τα ανταλλακτικά της παραγγελίας σας.


Σημείωση: Η MAMOULIS.GR δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια, για τυχόν καθυστερήσεις ή κακή μεταχείριση στις συσκευασίες των ανταλλακτικών που αποστέλλονται.
Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη.